Meest gestelde vragen

Wat zijn boekingskosten

Vliegtickets.be toont de prijzen van vliegtickets inclusief alle bijkomende belastingen zoals: luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen en security charges, exclusief eenmalige boekingskosten.

Sommige luchthavens kennen lokale vertrekbelastingen welke in opdracht van de overheid worden opgesteld. Deze kosten dient u ter plaatse bij vertrek te voldoen en worden niet in de belastingen vermeldt.

Boekingskosten
Vliegtickets.be rekent voor het reserveren van vliegtickets eenmalige boekingskosten. De hoogte van de boekingskosten voor onze service en afhandeling van uw reservering is voor reserveringen via de website € 27,50 per boeking. Voor telefonische reserveringen € 35 per boeking. Dit in verband met de extra arbeidsintensieve werkzaamheden.

Voordat u betaalt communiceren wij altijd de totaalprijs inclusief alle belastingen, boekingskosten, eventuele kortingen en extra afgesloten diensten zoals bijvoorbeeld verzekeringen.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld

Heb je nog vragen?

Onze klantendienst staat 7 dagen per week voor je klaar.

Bekijk onze openingstijden.


of bel: 02 588 14 65
  • Gratis annuleren tot 20:00 uur