Meest gestelde vragen

Hoe kan ik online inchecken

Wat heb ik nodig?

Bij een aantal maatschappijen kun je online inchecken. Je reserveert zelf je stoel en print je eigen instapkaart. Hiermee omzeil je de incheck wachtrijen op de luchthaven.

Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij en bestemming is online inchecken mogelijk vanaf circa 30 uur tot circa 3 uur voor vertrek. Soms is online inchecken dus niet mogelijk. 

Je ontvangt van ons een elektronisch ticket (e-ticket) en hierop vind je alle gegevens welke je nodig hebt om online in te checken. Om te kunnen inchecken wordt er gevraagd naar een combinatie van de passagiersnaam met de reserveringscode van de luchtvaartmaatschappij (boekingscode airline op het e-ticket) of het e-ticket nummer. 

Bij sommige maatschappijen is online inchecken zelfs verplicht. Doe je dit niet, dan worden er op de luchthaven hoge kosten berekend. 


Alle airlines

Klik hieronder op de betreffende luchtvaartmaatschappij waarmee je gaat vliegen en je wordt direct doorgestuurd naar de online check-in pagina van de luchtvaartmaatschappij. Mocht de luchtvaartmaatschappij van jouw reis er niet tussen staan ga dan naar de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.


Bovenstaande maatschappijen bieden een online incheckmogelijkheid vanaf Amsterdam of Brussel. Voor eventuele vragen over online inchecken verwijzen wij u naar de telefoonnummers op de website van de vliegmaatschappij.

Wij proberen de lijst up to date te houden, echter kan het zijn dat er inmiddels meer online incheckmogelijkheden vanaf Amsterdam of Brussel zijn.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld

Heb je nog vragen?

Onze klantendienst staat 7 dagen per week voor je klaar.

Bekijk onze openingstijden.


of bel: 02 588 14 65
  • Gratis annuleren tot 20:00 uur