Meest gestelde vragen

Betaling met creditcard

Zowel online als via de telefoon kunt u via uw creditcard betalen. Wij accepteren Eurocard/Mastercard, Visa en American Express. Wij rekenen geen transactiekosten voor uw betaling met creditcard kunt altijd kiezen voor de gratis betaalmogelijkheid via iDeal. Ofwel internetbankieren via je eigen bank.

Hoe werk het?
1. Internet boeking per creditcard: in stap 2 kiest u voor betaling per creditcard. U kiest uw soort creditcard* en vult de gevraagde gegevens in. Na betaling klikt u op "Volgende" om naar "Stap 3 – Bevestiging" te gaan. Uw boeking is definitief en u ontvangt van ons uw reserveringsnummer.
2. Telefonisch: na je telefonische reservering ontvangt u van ons een e-mail met een betaal link zodat u met uw creditcard* kunt betalen. Zodra uw betaling is uitgevoerd kunnen wij dit direct zien.

*Fraude
Om fraude tegen te gaan hanteren wij de volgende regels:

  • - Het correspondentie adres dat u tijdens uw boeking opgeeft dient exact overeen te komen met het adres van de kaarthouder
  • - Wij accepteren bij online reserveringen, enkel creditcards van Europese kaarthouders.
  • - Voor online American Express betalingen accepteren wij enkel Nederlandse kaarten en is het noodzakelijk dat u bij de correspondentiegegevens de adresgegevens invult zoals bekend bij de creditcardmaatschappij

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld

Heb je nog vragen?

Onze klantendienst staat 7 dagen per week voor je klaar.

Bekijk onze openingstijden.


of bel: 02 588 14 65
  • Gratis annuleren tot 20:00 uur