Meest gestelde vragen
» Disclaimer Vliegtickets.be

Disclaimer Vliegtickets.be

De website www.vliegtickets.be, hierna te noemen "website", wordt gemaakt en onderhouden door Vliegtickets.nl B.V. te Haarlem, hierna te noemen Vliegtickets.nl.

Opgave van foutieve gegevens kan resulteren in het wijzigen/annuleren van de gemaakte boeking. Extra kosten die hieruit voortvloeien komen voor rekening van de gebruiker/boeker van de website.

De beschikbaarheid van alle getoonde diensten en producten is onder voorbehoud en zijn pas definitief als u de boeking afrondt en u de bevestiging heeft ontvangen.

Aan het vervaardigen en onderhouden van deze website wordt uiterste zorg besteed. Desondanks kan informatie ontbreken, onvolledig of onjuist zijn. De informatie met betrekking tot de reis gerelateerde producten en/of diensten zijn afkomstig van of worden ter beschikking gesteld door derden en zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen.

De informatie op deze website kan betrekking hebben op producten en/of diensten die in landen buiten Nederland niet leverbaar, dan wel boekbaar zijn.

Alle getoonde aanbiedingen op de website zijn vrijblijvend en onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

Getoonde hyperlinks naar derden worden uitsluitend als verwijzing aangeboden.

Om u goed van dienst te kunnen zijn en onze website optimaal te laten functioneren, maakt Vliegtickets.be gebruik van cookies Sluiten