Meest gestelde vragen

Goedkope vluchten vanuit Maastricht Airport

Waarom vluchten boeken vanuit Maastricht Airport?

Wij boeken graag vluchten vanuit Maastricht Aachen Airport. En dat is helemaal niet zo gek, want deze airport ligt ook zeer gunstig voor passagiers uit België. Veel passagiers uit de grensstreek maken gebruik van Maastricht Airport en deze luchthaven groeit erg snel. Met de auto geraak je gemakkelijk en snel op het vliegveld in Maastricht. Daarnaast is het heel gemakkelijk om in de omgeving van de Maastricht Airport te parkeren. Plan hier jouw route naar Maastricht Aachen Airport. Ook met het openbaar vervoer reis je gemakkelijk af naar de luchthaven. Plan alles van te voren wel goed in. Je wilt je vlucht natuurlijk niet missen!

Vluchten vanuit Maastricht Airport

De grootste airlines die vluchten aanbieden vanuit Maastricht Airport, zijn Ryanair en Corendon. Vanaf Maastricht Airport vlieg je naar meer dan 20 bestemmingen in Europa en daarbuiten. Vlieg comfortabel naar Italië, of naar jouw favoriete bestemming in Spanje. Een zonvakantie is ook zo geboekt vanuit Maastricht Airport. Vlieg naar de Griekse zon of geniet van een strandvakantie in Turkije. En dat natuurlijk allemaal met een goedkope vlucht. 

Bespaartip: vluchten boeken vanuit Maastricht Airport is soms voordeliger dan vliegen vanuit Eindhoven, Amsterdam, Brussel of Düsseldorf. Het is altijd de moeite waard om vliegtickets te vergelijken van verschillende luchthavens. 

Alle voordelen op een rijtje:
- Voor de deur parkeren
- Compact en overzichtelijk
Goede busverbinding met treinstations in Maastricht, Sittard, Beek-Elsloo en Meerssen
- Snel bij je gate

Vlieg je liever vanaf een andere airport?

Wil je naar een bestemming waar vanaf Maastricht Airport niet op gevlogen wordt? Woon je dichterbij een andere luchthaven? Of zijn de vliegtickets goedkoper wanneer je van een andere luchthaven vertrekt? Bekijk dan de andere airportpagina's voor meer informatie en de beste vliegtickets:

Brussel Zaventem
Schiphol Airport (Amsterdam)
Eindhoven Airport
Antwerpen Airport

Veilig reserveren en betalen

Zo denken onze klanten over ons

7.7
Goed 398 beoordelingen

Beste aanbieder van vliegtickets in België