Meest gestelde vragen

Een stedentrip met Transavia is altijd een goed idee

Bruisend Tel Aviv!

v.a. € 155

Ontdek dé uitgaansmetropool van het Midden-Oosten! Een tripje naar deze trendy stad aan zee is populairder dan ooit. Waarom? Lees: heerlijk eten, uitgestrekte stranden, hippe nachtclubs en levendige marktjes met street-art. Flaneren doe je op de Rothschild Boulevard, in het centrum van de stad, waar je veel nieuwe food-hotspots en hippe restaurants vindt!

Onbekend Lamezia Terme!

v.a. € 98

Heb je weleens van de regio Calabrië gehoord? Deze zomer vliegt Transavia vanuit Rotterdam The Hague Airport naar het nog onbekende Lamezia Terme in Zuid-Italië. Deze stad ligt tussen de kliffen van de Tyrreense kust en het Sila-gebergte en in de omgeving vind je er prachtige zandstranden. Aan cultuur en ongereptheid is in dit zonnige stukje Italië geen gebrek!

Historisch Praag!

v.a. € 52

Er zijn weinig steden zo mooi als deze Europese stad die ook op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Een andere naam voor Praag is niet voor niets De Gouden Stad. In het historische centrum vind je talrijke gebouwen uit de rijke geschiedenis van de stad. Geniet van lokale specialiteiten in één van de vele gezellige restaurants en slenter langs charmante pleinen.

Wist je dit? Transavia:

- heeft in 2015 maar liefst 10 miljoen passagiers naar hun bestemming gebracht.
- vliegt met 73 Boeing 737 vliegtuigen, met name van het type 800.
- heeft LED-verlichting in haar vliegtuigen wat zorgt voor een aangename sfeer.
- zet haar speciale Peter Pan vliegtuig in voor vakanties voor jongeren met een beperking, handicap of chronische ziekte..

Veilig reserveren en betalen

Zo denken onze klanten over ons

7.7
Goed 398 beoordelingen

Beste aanbieder van vliegtickets in België