Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Tel Aviv reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Tel Aviv!

Vliegtickets naar Tel Aviv

Vliegtickets brengt u met haar ruime keuze aan vliegtickets naar Tel Aviv, de witte stad die nooit stil staat. Tel Aviv is de meest trendy stad van Israël. Creativiteit, een bruisend uitgaansleven en de constante innovatie geeft Tel Aviv haar unieke label. De titel 'witte stad' kreeg ze door de meer dan 3000 Bauhaus woningen die in het centrum werden neergezet. Deze Duitse bouwstijl kleurt de hele stad wit met haar platte daken en de speelse afwisseling van beton, staal en glas.

Bezienswaardigheden

Tel Aviv is een vrolijke en lichte stad, met een moderne tijdsgeest. Vliegtickets nodigt u uit om te wandelen op de beroemde Rothschild Avenue langs huizen van beroemdheden en de grote kapitalen van Israël. Op nummer 16 werd in 1948 de onafhankelijkheid van dit land getekend. Vanaf de 49ste verdieping op de Azrieli toren heeft u een prachtig stadsoverzicht. Musea die de moeite waard zijn om te bezoeken zijn het Diaspora Museum en het Eretz-Israël Museum, met een collectie van archeologische en antropologische objecten. De moderne boetieks in de meer dan 3000 jaar oude wijk Jaffa, brengen u in vervoering. De mooie stranden en het oude haventje zijn de plek voor een bruisend en gezellig nachtleven. Van begin tot einde zal Tel Aviv u bekoren, u zult zich geen moment vervelen. Boek nu uw vliegtickets naar Tel Avid om deze stad te ontdekken!

Van en naar de luchthaven

Vluchten naar Tel Aviv landen op de internationale luchthaven Ben Gurion, op 15 kilometer van het stadscentrum. Met de trein bereikt u gemakkelijk en tegen voordelig tarief het centrum. Houd er rekening mee dat de trein 's nachts niet rijft en tijdens sabbat helemaal niet. Een andere optie om in het centruk te geraken is met de taxi.

Boek uw vliegtickets naar Tel Aviv

Boek uw vliegtickets naar Tel Aviv uit de ruime keuze van Vliegtickets. Een bezoek aan deze stad is een feest van het begin tot het einde!

Lees verder
Verberg tekst