Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Yerevan reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Yerevan!

Vliegtickets naar Yerevan

Ontdek deze nieuwe en unieke bestemming in het aanbod van Vliegtickets, Yerevan. Deze Armeense stad kenmerkt zich door parken, lanen en monumenten, musea en het prachtige opera huis. Er is geen stadsgids die zo vol staat van bezienswaardigheden. De hoofdstad van Armenië is een icoon van onze beschaving. Nadat ze zich losrukte van de Russische onderdrukking kwam haar moderne cultuur tot leven en ontwikkelde de stad zich tot een ware trekpleister. Vliegtickets heeft voor uw de meest voordelige vliegtickets naar Yerevan op een rijtje gezet!

Bezienswaardigheden

Een vliegticket naar Yerevan is een reis naar het culturele hart van Europa. Het Vredesplein voor de opera is het centrale deel van de stad en dient als ontmoetingsplek voor de gastvrije inwoners van Yerevan. Rondom het plein bevinden zich veel hippe bars en restaurants. In het Geschiedkundig Museum wordt de wrede en woelige geschiedenis van het Armeense volk ingekleurd. Het Russische monument in de vorm van een waterval is nooit afgeraakt, maar geeft wel een mooi uitzicht over de stad. Een prestigieuze winkel laan brengt u naar de prachtige Sarkis kathedraal. De nationale kathedraal Grigor Lusavorich is een moderne kerk uit 2001 en dient om de 1700 jaar christelijke religie in het land te vieren. In Yerevan is vakantie her uitgevonden, genieten krijgt er een dimensie bij. Deze snel groeiende stad zit vol potentie om tot de top bestemmingen van de wereld te gaan behoren. Zoek nu tussen het aanbod, vliegtickets naar Yerevan!

Van en naar de luchthaven

Vluchten naar Yerevan landen op de internationale luchthaven Zvartnots, op 12 kilometer afstand van de stad. Buslijn N107 brengt u naar het centrale Vredesplein in het hart van de stad. De officiële luchthaven taxi's zijn makkelijk te vinden en betrouwbaar en ook een prima optie gezien de relatief kleine afstand die u af moet leggen.

Boek uw vliegtickets naar Yerevan

Boek je vliegtickets bij Vliegtickets om het verrassende Yerevan te ontdekken. Uit het ruime gamma van vliegtickets kiest u de vlucht die bij u past!

Lees verder
Verberg tekst