Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Manchester reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Manchester!

Vliegtickets naar Manchester

Vliegtickets naar Manchester biedt u een ideale combinatie voor een shop weekend, city trip en voetbaluitstap. De begrippen Manchester United en Manchester City spreken voor zich, terwijl de stad zelf voor velen nog een grote onbekende is. Een vlucht naar Manchester legt de bal in uw kamp om op onderzoek uit te gaan en deze mooie stad beter te leren kennen. Manchester is één van de belangrijkste industriële steden van Engeland. Niet ouder dan 200 jaar en 20 jaar geleden her uitgevonden. Boek nu uw vliegtickets naar Manchester en ontdek het zelf!

Bezienswaardigheden

Een vlucht naar Manchester vertelt u over de bewogen Britse geschiedenis. Manchester groeide van een grauwe fabriek stad uit tot een trendy commercieel centrum. In het hart van de stad ligt het Exchange Square, symbool van vrede en eenvoud. Het centrum werd zwaar geteisterd door aanslagen ten tijde van de IRA periode. Als Katoenpolis stond deze Britse stad ook gekend voor zijn noeste arbeiders. Tegenwoordig is Manchester één van de modernste en vooruitstrevende steden van Engeland. Zonder blozen staat het nieuwe Arndale winkelcentrum tegenover de boetieks in de historische graanbeurs. De originele rode bakstenen gebouwen harmoniëren met het chroom en kristal van het trendy centrum. Zoals elke havenstad is ook in Manchester het uitgaansleven een voltreffer. Manchester kan makkelijk op één lijn staan met Barcelona, Milaan, München en zelfs Londen als city trip bestemming. Met vliegtickets naar Manchester kunt u volop genieten van deze stad die veel te vertellen heeft.

Van en naar de luchthaven

De luchthaven van Manchester ligt op ongeveer 20 kilometer van het centrum. U bereikt uw hotel makkelijk met de trein. Northern Rail verbindt de luchthaven met Manchester Piccadilly Station in het centrum. Elke 10 minuten vertrekken er treinen en u bent ongeveer 15 minuten onderweg. De Shuttlebus service doet 30 minuten over de reis naar het centrum en vertrekt elk uur vanaf het busstation bij het vliegveld. Uiteraard kunt u ook altijd kiezen voor het nemen van een taxi.

Boek uw vliegtickets naar Manchester

Boek uw vliegtickets naar Manchester en ontdek het andere Engeland. Trendy industriestad en voetbal zijn de sleutelwoorden van deze bestemming. Vliegtickets.be helpt u graag op weg!

Lees verder
Verberg tekst