Meest gestelde vragen

vliegtickets naar Mallorca

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Mallorca reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Mallorca!

Goedkope vliegtickets mallorca

Met uw goedkope vliegtickets gaat u naar het prachtige en verrassende eiland Mallorca, een paradijs in de Balearen. Het eiland staat met name bekend om haar zomer die het hele jaar duurt, dus een vakantie Mallorca is het hele jaar door een ideale vakantiebestemming. Zon, zee, rust en een fascinerend landschap dat ook de sportieve reiziger volop mogelijkheden biedt, brengt iedereen in vervoering tijdens een vliegvakantie Mallorca. Onderbreek de koude dagen in België en bekijk de goedkope vliegtickets Mallorca!

Bezienswaardigheden tijdens uw vliegvakantie mallorca

Met uw vliegtickets Mallorca kiest u één van de mooiste strandvakanties van Europa. De hoofdstad Palma de Mallorca is een levendige stad vol geschiedenis. In de haven serveren pittoreske restaurants een overheerlijke Mediterrane keuken waar u volop van kunt genieten tijdens uw ultieme vliegvakantie Mallorca. Le Seu is de beroemde kathedraal uit de 17de eeuw met één van de grootste roosvensters ter wereld. Het interieur is aangepast door Gaudi. Met uw goedkope vliegtickets Mallorca het hele eiland ontdekken? Vanuit Palma de Mallorca organiseert u gemakkelijk uitstappen naar de rest van het eiland. Het microklimaat zorgt heel het jaar door voor een zomers gevoel wat u een heerlijke vakantie Mallorca gaat bezorgen. Het gotisch kasteel Bellver geeft een schoon zicht over de helderblauwe zee. Valldemossa is het oudste dorpje van het eiland. Veel reizigers zien de haven van Andratx als de mooiste plek op het eiland. Bekijk het zelf met uw goedkope vliegtickets Mallorca. De noordkust imponeert elke reiziger door haar kliffen en het prachtige Tramuntana gebergte. In de lente wordt het eiland overspoelt door de imposante amandelbloem, wat een prachtig aangezicht geeft. Een vliegvakantie Mallorca geeft u overdag de rust van zon en zee of u kiest voor een sportieve uitstap, waarna u 's avonds van het gezellige nachtleven kunt genieten.

Van en naar de luchthaven

Met uw goedkope vliegtickets Mallorca land u op de luchthaven van Palma de Mallorca dat op 8 kilometer van het stadscentrum ligt. Wanneer u de bus neemt brengt lijn 1 u het snelst tot in het centrum. Er rijden ook bussen naar andere steden op het eiland. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een snelle, maar wat duurdere optie; de taxi. Voor u het weet ligt u al volop te genieten van uw vliegvakantie Mallorca.

Vliegtickets Mallorca vergelijken en boeken met Vliegtickets.be

Uw vliegvakantie Mallorca; het eiland waar de zon het hele jaar schijnt. Door het vliegtickets vergelijken van verschillende luchtvaartmaatschappijen, bijvoorbeeld vliegtickets Jetairfly of vliegtickets Ryanair, kunnen wij u de laagste prijsgarantie bezorgen. Vliegtickets.be maakt het graag makkelijk voor de vakantieganger en vindt dat goedkoop reizen voor iedereen mogelijk moet zijn. Bekijk daarom hier de goedkope vliegtickets Mallorca en vlieg naar dit mooie paradijs wat u de ideale zonvakantie vol avontuur gaat opleveren. 

Lees verder
Verberg tekst