Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Porto reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Porto!

Vliegtickets naar Porto

Uw vliegtickets Porto brengen u naar de stad van de bruggen en het einde van het Europese continent. Oud en nieuw verenigd in een stad vol verrassingen. Porto heeft meer te bieden dan haar heerlijke likeur die dezelfde naam draagt. Het historische centrum is erkend door UNESCO als werelderfgoed en dat wilt u zeker bewonderen tijdens uw vliegvakantie Porto. De architectuur en het unieke karakter van de stad brengen u naar een ver verleden vol schatten, zeerovers en religieuze vorsten. Vlieg nu met Vliegtickets.be naar deze zonnige Portugese stad en geniet met volle teugen van uw vliegvakantie Porto.

Bezienswaardigheden tijdens uw vliegvakantie Porto

Met uw goedkope vliegtickets Porto zult u de typische Portugese kunst gemengd met Arabische stijlen herkennen wanneer u aldaar bent. Porto is een combinatie van antieke en moderne architectuur. De Nederlander Koolhaas bouwde het moderne Muziekhuis naast het antieke Palacio da Bolsa, een geslaagde symbiose tussen verleden en heden. Voor liefhebbers van architectuur zijn goedkope vliegtickcets Porto al zeker en aanrader. Porto staat alom bekend als bruggenstad, bewandel de mooie bruggen over de Rio Douro. Een attractie op zich! Kunst en cultuur werden in Porto eeuwenlang door de kerk beheerst. De Kathedraal op het hoogste punt van de stad en het kerkje Igreja de Sao Fransisco zijn de schatten van deze religieuze periode. Een port drinken in de stad van herkomst mag u natuurlijk niet missen! Ervaar het allemaal tijdens uw unieke vliegvakantie Porto. De zee is een ander uniek ingrediënt van de stad en dat vertaalt zich in haar gastronomie; op de menukaart vindt u verse vis en zeevruchten. Geen paniek voor de vleeseter, het gerecht Cozido à Portuguesa is een heerlijk en authentiek Portugees stoofpotje die u tijdens uw vliegvakantie Porto zeker even moet proberen. Ontdek het zelf en boek uw goedkope vliegtickets Porto met Vliegtickets.be!

Van en naar de luchthaven

Met uw vliegtickets Porto landt u op de internationale luchthaven Francisco Sá Carneiro, op 11 kilometer van het centrum. Een goed georganiseerd bussennet, waaronder de Aerobus die elk half uur vanaf de luchthaven vertrekt, brengt u tot in het centrum. Reist u liever met de metro dan kiest u de paarse lijn. Uiteraard is het nemen van een taxi ook een mogelijkheid. Dus binnen een mum van tijd geniet u al van uw welverdiende vliegvakantie Porto. Huurauto's zijn eveneens te verkrijgen op de luchthaven, ideaal om ook de omgeving te verkennen tijdens uw vliegvakantie Porto.

Vliegtickets Porto vergelijken en boeken met Vliegtickets.be

Geniet van verse zeevruchten en een glaasje port in deze zonnige stad aan de Rio Douro. Vliegtickets.be zet voor u de meest voordelige vliegtickets naar Porto op een rijtje, omdat we voor u vliegtickets vergelijken van de beste luchtvaartmaatschappijen. Onder andere vliegtickets TAP Portugal of goedkope vliegtickets Ryanair zijn mogelijk met een directe verbinding voor uw vliegvakantie Porto. Ervaar de persoonlijke service van Vliegtickets.be en boek nu uw goedkope vliegtickets Porto!

Lees verder
Verberg tekst