Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Faro reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Faro!

Vliegtickets naar Faro

Faro is een adembenemende stad door zijn diversiteit, natuur, cultuur en geschiedenis en is overspoeld door al het moois dat de zee kan geven. Beleef deze veelzijdige stad met uw goedkope vliegtickets Faro. Vanop de kliffen aan de Atlantische Oceaan begint de vogeltrek. Zoals de naam zegt, is de stad een lichtbaken in het mooie Portugese Algarve. Vliegtickets biedt u buitenkansen met goedkope vliegtickets Faro dit stadje in al zijn pracht te bezoeken. Even lekker weg? Grijp deze unieke kans voor uw vliegvakantie Faro.

Bezienswaardigheden tijdens uw vliegvakantie Faro

Uw vliegtickets Faro brengen u naar een natuurparadijs: de attractie in Faro is de vogeltrek. Het moeras en het eindeloze strand met de brakke rivier Formosa, is een paradijs voor natuurliefhebbers. Wanneer u uw vliegtickets Faro boekt maakt voor de vogelliefhebbers niet uit. Heel het jaar door vindt u er honderden vogelsoorten en tijdens de migratieperiode komen er nog eens honderden bij. De zee als extra ingrediënt levert al wat de stad rijk is. Sinds het Paleozoic tijdperk staat Faro op de wereldkaart. De Romeinen, later de Visigoten, de Moren en de katholieke leiders uit de 16de eeuw, kenden dit strategisch punt van Europa. Bewonder de rijke geschiedenis met een stadswandeling door het historisch levendig centrum tijdens uw vliegvakantie Faro. Het archeologisch museum legt de prehistorie, en de Romeinse tijd bloot. Het etnografisch museum daarentegen heeft een unieke collectie van de Portugese ceramiek, textiel en de traditionele landbouw methode. Met uw vliegtickets Faro ook profiteren van de leuke winkels? Het winkelcentrum ligt tussen Rua Santo Antonio en Rua Fransicso Gomes. In de Large do Mercado vindt u een gezellig marktje vol kleuren en geuren van lokale producten uit de Portugese keuken. Het unieke aan Faro is zijn authenticiteit. De nieuwste hype gaat u hier niet vinden, wel souvenirs van waarde met een culturele identiteit. Bewonder het allemaal tijdens uw goedkope vliegvakantie Faro.

Van en naar de luchthaven

Uw vliegtickets Faro brengen u naar de internationale luchthaven van Faro, op 4 km van het centrum. Aan de terminal vindt u lijnbussen naar het centrum. Ook met de taxi geraakt u voor een vriendelijke prijs in het centrum zodat u binnen een mum van tijd met uw vliegvakantie kunt beginnen.

Vliegtickets Faro vergelijken en boeken met Vliegtickets.be

Boek nu uw goedkope vliegtickets Faro: een stad waar u enerzijds gezellig geroezemoes in de straatjes aantreft, en anderzijds eindeloze rust vindt, met een schoonheid die alleen Faro u geven kan. Vliegtickets.be is specialist in vliegtickets vergelijken zodat we de beste prijsgarantie kunnen geven voor uw vliegvakantie Faro, bijvoorbeeld goedkope vliegtickets Ryanair die een rechtstreekse vlucht leveren. Bekijk de goedkope vliegtickets Faro en voor u het weet bent u al aan het genieten van alles wat Faro u kan bieden: rijk aan natuur en cultuur plus een heerlijk klimaat.

Lees verder
Verberg tekst