Meest gestelde vragen

Vliegtickets Warschau

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Laagste prijsgarantie

Krijg het verschil + € 25,- retour
Meer informatie

Reizigers beoordeling

Warschau reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Warschau!

Vliegtickets naar Warschau

Vliegtickets brengt u naar Warschau, de grootste stad van Polen. Een stad die bruist van het straatleven vol muziek, dans en theater. Grotendeels verwoest na WOII, is ze in volle glorie hersteld. De gerenoveerde oudheden en de gekleurde huizen geven Warschau een fris charisma. Heel het jaar is de stadskalender volgeboekt met straatfeesten en andere culturele activiteiten. Ontdek deze interessante stad vol geschiedenis en alledaagse gezelligheid. Bekijk nu de mogelijkheden voor vliegtickets naar Warschau!

Bezienswaardigheden

Warschau is een plek met een rijk verleden. De stad barst uit haar voegen van kunst, cultuur en geschiedenis. Grotendeels vernield na WOII krabbelde deze Poolse hoofdstad op als nooit tevoren. In tal van musea krijgt u een overzicht van de harde geschiedenis van het Poolse volk. Vooral de technische interactie geeft aan het Warschau Powstania Museum een extra dimensie. Bezoek ook het Chopin Museum en het Museum van de Joodse gemeenschap. Via brede lanen en pleinen loopt u op het Koninklijk Paleis en de Johannes Kathedraal op het Paleisplein. Op het dak van het ultramoderne Paleis van Wetenschap en Cultuur hebt u een prachtig zicht. De parken in de Warschau zijn een oase van rust. Kleine ateliers en gezellige cafés nodigen u uit voor een zonnige stadswandeling. Ook nadat de zon is ondergegaan kunt u blijven genieten van Warschau, want het hele jaar door zijn er avondfestivals in de stad te vinden.

Van en naar de luchthaven

Vluchten naar Warschau landen op de internationale luchthaven Frederic Chopin, op 10 kilometer afstand van het centrum. De bus is de enige vorm van openbaar vervoer vanaf de luchthaven naar de stad. Buslijn 175 brengt u naar het centrum, de rit duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. Neemt u liever een taxi, zorg dan dat u deze reserveert bij een officieel taxibedrijf op de luchthaven.

Boek uw vliegtickets naar Warschau

Vliegtickets heeft een scherp aanbod van vliegtickets naar Warschau voor u klaar staan. Maak uw keuze en ontdek deze Poolse hoofdstad met haar rijke geschiedenis en gezellige stadsleven!

Lees verder
Verberg tekst