Meest gestelde vragen

vliegtickets naar Marseille

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Marseille reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Marseille!

Goedkope vliegtickets Marseille

Uw vliegtickets Marseille brengen u naar de tweede grootste stad van Frankrijk. Bekend om haar prachtige ligging en interessante verleden. Marseille staat van oudsher bekend als strategische handelshaven. Al sinds de Romeinen er kwamen is het de poort naar onbekende overzeese gebieden. Eveneens is het is de bakermat van de eerste christenen. Deze mediterrane stad kent dan ook vele kerken en kloosters. Waan u in deze rijk aan historische stad tijdens uw vliegvakantie Marseille. Vliegtickets.be heeft goedkope vliegtickets Marseille voor u geselecteerd, boek nu en geniet binnenkort al van deze stad!

Van en naar de luchthaven

Met uw vliegtickets Marseille landt u op de internationale luchthaven genaamd Marseille Provence, op 25 kilometer van de stad. De shuttlebus is de voordeligste optie voor een rit naar het hart van de stad. Naar het station Saint-Charles rijdt elke 20 minuten een shuttlebus en deze rit duurt ongeveer een half uur. Een taxirit is een stuk duurder, maar maakt dat u ook sneller op de plaats van bestemming bent. Het zal niet lang duren voordat u helemaal met uw vliegvakantie Marseille kan beginnen wanneer u bent geland.

Vliegtickets Marseille vergelijken en boeken met vliegtickets.nl

Grijp nu uw kans voor uw goedkope vliegtickets Marseille. Vliegtickets vergelijken kan hier op Vliegtickets.be en zo heeft u een overzicht van de goedkoopste vluchten. Alle luchtvaartmaatschappijen worden met het vliegtickets vergelijken meegenomen. Voor directe en goedkope vluchten naar Helsinki worden onder andere vliegtickets Ryanair of vliegtickets Brussels vergeleken. Zo maken wij goedkoop reizen voor u mogelijk naar één van de mooiste vakantiebestemmingen in Frankrijk! Boek nu uw goedkope vliegtickets Marseille bij Vliegtickets.be en profiteer van de goedkope prijzen en persoonlijke service.

Lees verder
Verberg tekst