Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

München reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets München!

Vliegtickets naar München

München, de hoofdstad van Beieren, is een verrassende bestemming. Vliegtickets presenteert u met kennis van zaken een ruim aanbod van vliegtickets naar deze knusse Duitse stad. In München geniet u het hele jaar door. In de herfst zijn er de bierfeesten, in de lente vindt u er een overdadige bloemenpracht. Naast een voetbalmatch of kerstmarkt heeft de diamant van Beieren heel wat meer in haar mars. Een vlucht naar München brengt u naar het hart van Duitsland en zal u onvergetelijke dagen bezorgen!

Bezienswaardigheden

München is prima te voet te verkennen. Loop langs de antieke stadspoort het Karlsplein op waar u de Sint Michielskerk voor u ziet opdoemen. Op het Mariënplein weerklinkt het beroemde klokkenspel van de Onze Lieve Vrouwentoren waar volgens de legende de voetafdruk van de duivel bewaard wordt. De middeleeuwse straatjes vormen een perfect decor voor de stedelijke mythes en legendes. De gezellige cafés en restaurants nodigen u uit voor een Duits biertje of koffie met taart. Ook al zijn er geen bierfeesten, een bezoek aan het Hofbräuhaus mag u niet overslaan. Naast al het stedelijk geweld heeft München ook qua natuur van alles te bieden. Een wandeling in de Engelse tuin, één van de grootste parken van de wereld uit de 18e eeuw, bewijst hoe modern het antieke Duitsland was. Bezoek ook het Olympisch Dorp en maak een tour door het voetbalstadion van Bayern München. Bij uw vertrek kunt u niet ontkennen dat München enkel bier en knakworsten is!

Van en naar de luchthaven

Vluchten naar München landen op de internationale luchthaven Frans Josef Strauss, op 28 kilometer afstand van het centrum. Er zijn twee treinen, de S1 en S8, die u in 45 minuten rechtstreeks naar het centraal station in hartje München brengen. De Lufthansa Airport Bus rijdt elke 20 minuten en doet ongeveer even lang over de rit naar het centrum. Uiteraard staan er bij de luchthaven ook altijd taxi's voor u klaar.

Boek uw vliegticketsnaar München

"Boek nu uw vliegtickets naar München via Vliegtickets. Zoek in het ruime assortiment een reis naar deze Beierse hoofdstad en dompel u onder in de verrassende Duitse cultuur.

Lees verder
Verberg tekst