Meest gestelde vragen

Vliegtickets Hong Kong

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Hong Kong reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Hong Kong!

Vliegtickets naar Hong Kong

Vliegtickets heeft voor u een ruime keuze uit vliegtickets naar Hong Kong, de betoverende havenstad vol verrassingen. Deze vroegere kolonie van Engeland ligt in één van de meest bevolkte regio's ter wereld en staat bekend als de stad die nooit slaapt. Tussen de enorme hoeveelheid wolkenkrabbers voelt u zich klein, een wandeling door de stad is een ware belevenis. Hong Kong is het paradijs voor de shoppers onder ons, alles wat in u opkomt ligt in de etalages. Vliegtickets naar Hong Kong leiden u naar een imposante metropool waar dag en nacht wat te beleven is!

Bezienswaardigheden

Uw vlucht naar Hong Kong brengt u rechtstreeks naar dit gigantische winkelcentrum. Elke bezoeker verliest zich in de kleine marktjes, zoals het Vrouwenmarktje genaamd Mong Kok en de nachtmarkt in de gekende Tempelstraat. De wereldhaven Victoria is de essentie van de stad. Bezoek Victoria Peak, het hoogste punt van de stad, voor een weerzinweekend uitzicht over Hong Kong. Pittoresk in de binnenstad is de gele Victoria tram. Hong Kong zit vol contrasten; tussen het betonnen geweld ligt een oase van natuurschoon. Victoria Park en Hong Kong park bieden u prachtige plekken om even uit te rusten en bij te komen van uw stadswandeling. Leuk is de Avenue of Stars. Deze laan is bezaaid met handafdrukken en souvenirs van de groten der Hong Kong cinema, zoals de legendarische Bruce Lee. 'Voor ieder wat wils' is in Hong Kong een toeristisch bevel dat met een glimlach wordt opgevolgd!

Van en naar de luchthaven

U landt op de internationale luchthaven van Hong Kong dat op circa 40 kilometer afstand van de stad ligt. De Airport Express trein is een makkelijke en snelle manier om in het centrum te geraken. Binnen een half uur staat u in hartje Hong Kong. Uiteraard staan er ook taxi's voor u klaar of kunt u de bus nemen, deze laatste doet een stuk langer over de reis, maar de rit op zich is absoluut de moeite waard!

Boek uw vliegtickets naar Hong Kong

Vliegtickets heeft de meest voordelige vliegtickets naar Hong Kong voor u geselecteerd. Ga de uitdaging aan en bezoek de lichtstad van Azië. Laat u betoveren door deze enorme metropool met een onvergetelijke skyline!

Lees verder
Verberg tekst