Meest gestelde vragen

Vliegtickets Shanghai

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Shanghai Pu Dong reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Shanghai Pu Dong!

Vliegtickets naar Shanghai

Met vliegtickets naar Shanghai landt u in de grootste stad van China. Daar waar traditie en toekomst elkaar aanvullen. Koloniale gebouwen, rumoerige straatjes en traditionele tempels in de ene wijk, wolkenkrabbers met de allernieuwste technologie in de andere. In Pudong vindt u 's werelds grootste wolkenkrabbers zoals de Oriental Pearl Tower, het Shanghai World Financial Center en de Jin Mao Tower. Met een vlucht naar Shanghai vliegt u naar de toekomst. Vliegtickets.be schotelt u een gevarieerd menu voor van eeuwenoude traditie en moderne architectuur.

Bezienswaardigheden

In Shanghai wandelt u van de 7de naar de 21ste eeuw. In de musea loopt u in het China van de grote keizers, in de straten eet en drinkt u de fijne Aziatische producten. Tussen de wolkenkrabbers in Pudong waant u zich in een film van Mission Impossible. Shanghai toont zowel de hoogtepunten van de Qing dynastie als de opkomst van de Ming dynastie. Deze Chinese kunst uit zich in aardewerk, levensgrote schilderijen en poëtische kalligrafie. De oevers van de Huangpu rivier lopen tussen traditie en toekomst. Aan de ene kant heeft u uitzicht op de skyline van Pudong, aan de andere kant kronkelt de Oude Stad. Tussen 's werelds grootste torens, het Shanghai World Financial Center en de Jin Mao Tower, ontdekt u de Jade Tempel ter ere van Buddha. Zen en meditatie plekken genoeg in de groene longen van Shanghai. Het Fuixing Park is een elegante groene zone met typische Chinese meertjes en paviljoenen. Een bezoek aan het adembenemende Shanghai is een ware belevenis!

Van en naar de luchthaven

Uw vlucht landt u op de hypermoderne internationale luchthaven van Pudong. Veruit de snelste manier om in het centrum te geraken is het nemen van de magneetzweeftrein die u met 430 kilometer per uur naar hartje Shanghai brengt. De rit duurt niet meer dan 10 minuten. Vanaf de luchthaven rijden ook bussen en altijd staan taxi's klaar.

Boek uw vliegtickets naar Shanghai

Boek nu uw vliegtickets naar Shanghai en spendeer tijd in één van de modernste centra van de wereld. Vliegtickets.be verzorgt naar traditie uw Shanghai uitstap tot in de puntjes.

Lees verder
Verberg tekst