Meest gestelde vragen

Vliegtickets Casablanca

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Casablanca reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Casablanca!

Vliegtickets naar Casablanca

Casablanca, hoofdstad en economisch centrum van Marokko, ligt in een exotisch landschap. In Casablanca vindt u de oude en moderne wereld dichtbij elkaar. De edele schoonheid en het ongeregelde leven van deze dynamische stad zal u overweldigen en positief verasssen. Casablanca leeft van zonsop- tot ver na zonsondergang. Al uw zintuigen worden op de proef gesteld tijdens een wandeling door de stad. U wordt verwelkomt met een fris en vrolijk vakantiegevoel. Bij Vliegtickets kiest u uit een gevarieerd gamma van vliegtickets naar Casablanca!

Bezienswaardigheden

In Casablanca speelt de tijd een spelletje. U raakt er verzeild in oude sferen tijdens een bezoek aan de Centrale Markt en de soeks, de drukbezochte winkelstraten waar u kunt dwalen en verdwalen. Maar Casablanca heeft ook een kosmopolitische en moderne tint, met haar levendige uitgaansscene en ligging aan de Atlantische Oceaan. Belangrijke trekpleister is de grote moskee genaamd Hassan II, die 25.000 mensen kan herbergen. Hier zijn de minaretten de hoogste in hun soort. Door hun zuivere akoestiek dragen deze elegante torens de stem van de voorbidder mijlen ver. Daar waar water schaars is, zijn fonteinen een luxe. Overal in de stad verheerlijken deze sprankelende monumenten het nieuwe leven. In Casablanca weten ze wat genieten is. Al eeuwen verwennen inwoners lichaam en geest in de traditionele hammam`s en badhuizen. Laat u meedrijven op de mystiek van deze Marokkaanse stad en geniet van haar warme en gezellige sfeer!

Van en naar de luchthaven

Uw vluchten naar Casablanca landen op de internationale luchthaven Mohammed V, op circa 30 kilometer van de stad verwijderd. Met de trein bereikt u in 45 minuten zonder problemen het centrum van de stad. Ook rijdt er de shuttle bus CTM, die pendelt tussen luchthaven en centrum. Een minder voordelige, maar altijd snelle optie is het nemen van een taxi. Wees wel op uw hoede voor eventuele afzetpraktijken.

Boek uw vliegtickets naar Casablanca

Boek uw vliegtickets naar Casablanca via Vliegtickets en landt in één van werelds mooiste en mystieke steden. Bij Vliegtickets vindt u de meeste voordelige vliegtickets naar Casablanca!

Lees verder
Verberg tekst