Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Reserveer nu

Reizigers beoordeling

Cairo reizigers beoordelen
Vliegtickets.be met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk beoordelingen

Goedkope vliegtickets Cairo!

Vliegtickets naar Caïro

Een vlucht naar Caïro is een onvergetelijke reis. Het cliché zegt dat Egypte één van de mooiste landen van de wereld is. De zon zien ondergaan op de Nijl, u laten bedienen als een farao aan de voet van de piramides, dwalen in de straten van Cleopatra; het zou nog waar kunnen zijn ook. Boek nu uw vliegtickets naar deze magische hoofdstad en ontdek het zelf.

Bezienswaardigheden

Met uw vliegtickets naar Caïro wordt u als toerist ondergedompeld in het Egypte van vroeger en nu. De bakermat van onze beschaving. Caïro is een stad met 8 miljoen inwoners waar u misschien moet wennen aan de verkeerschaos en de drukte van alledag. Al snel zult u echter de charme van deze legendarische stad omhelzen. Waag u aan een boottocht op de Nijl, een rivier vol verhalen en geschiedenis. Een bezoek aan de drie piramiden, de sfinx van Gizeh en de piramide van Sakkara staan zeker op uw lijst. Naast al dat historisch geweld van de farao's heeft Caïro nog een schat aan Islamitische kunst en monumenten. De Citadel en de Mohammed Ali-moskee naast de Ibn Tulun moskee doen niet onder voor de piramides. Neem rustig de tijd en geef uw ogen, oren en neus de kost. Slenter en kuier langs de kraampjes van de Khan el Khalili markt, wat op zich al een ware belevenis is. Een nachtje stappen in Zamalek brengt u terug in de 21ste eeuw. Caïro is een bezoek meer dan waard, boek dan nu ook uw vliegtickets naar deze Afrikaanse bestemming.

Van en naar de luchthaven

Een vlucht naar Caïro landt op de internationale luchthaven van Caïro, op 16 kilometer van het stadscentrum. Aan terminal 1 brengen de CTA stadsbussen u makkelijk naar het centrum van de stad. Mocht u liever een taxi nemen, informeert u dan even over de prijs tot aan uw hotel.

Boek uw vliegtickets naar Caïro

Boek nu bij Vliegtickets.be een vlucht naar Caïro en geniet van de ondergaande zon op de Nijl. Caïro laat u voelen als een personage uit een duizend-en-een-nacht!

Lees verder
Verberg tekst