Bagage bijboeken

Eén van de meest gestelde vragen van onze klant is of er gratis bagage meegenomen mag worden.Steeds meer luchtvaartmaatschappij stappen over naar het verkopen van ticket exclusief bagage op vluchten binnen Europa. De bagagevoorwaarden staan vermeld in het boekingsproces op onze website en nadat je de boeking hebt gemaakt, op het e-ticket.

Is jouw ticket exclusief bagage, niet getreurd?! Het is altijd nog mogelijk bagage bij te boeken via de website van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt. Natuurlijk moet de portemonnee wel getrokken worden en is het bij sommige luchtvaartmaatschappijen alleen mogelijk om met een credit card te betalen. De hoogte van de kosten per koffer vindt u terug op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Het bijboeken van bagage is ook altijd nog mogelijk op de luchthaven op de dag van vertrek. Wil je het zekere voor het onzeker? Kies dan hieronder de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt en boek direct bagage bij.

Alle airlines

Klik hieronder op de betreffende luchtvaartmaatschappij waarmee je gaat vliegen en je wordt direct doorgestuurd naar de online check-in pagina van de luchtvaartmaatschappij.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld

Heb je nog vragen?

Onze klantendienst staat 7 dagen per week voor je klaar.

Bekijk onze openingstijden.


of bel: 070 65 90 02 (€ 0,30 p.m.)
  • Gratis annuleren tot 20:00 uur